RSS Коментарі

Читаємо всією сім’єю

08.05.2014 Афіша Оксана Володимирівна

15 травня 2014 року в Міжнародний день сім’’ї  з 11.00 до 12.00 год. бібліотека запрошує всіх любителів книги міста Вінниці до участі в флешмобі «Читаємо всією сім‘єю». Всі учасники заходу зможуть поспілкуватися, познайомитись з цікавою літературою, знайти нових друзів та весело провести час. Основною умовою участі є книга, газета або журнал, взяті в бібліотеці.

В рамках флешмобу вінничан очікує читання вголос творів сучасників, малюнок на асфальті за темою заходу, створений бібліотекарями та іншими учасниками дійства.

Оскільки очікується тепла сонячна погода, організатори гарантують гарний настрій, море посмішок і звичайно сюрпризи активним учасникам дійства.

Хід заходу:

Об 11 год. збираємося біля входу в бібліотеку і, взявши в руки великі і яскраві книги, кольорові кульки та підготовлені плакати та візитівки бібліотеки, виходимо по вулицях Гоголя та Малиновського до скверу по вул. М.Пирогова та фонтану навпроти вул. В.Стуса.

Об 11:30 год., обравши довільні пози і місця (на лавці або навіть стоячи), читаємо заздалегідь обраний твір.

Через 10-15 хвилин повертаємось до бібліотеки по вул. В.Стуса. Під час ходи роздаємо всім зустрічним візитівки бібліотеки та пропонуємо пройти до бібліотеки, де можна взяти участь в створенні малюнку на асфальті та записатися до бібліотеки.

Для кращого ефекту  заздалегідь готуємо перегляд періодичних видань та книг «Читаємо всією сім’єю», який розташовуємо на вулиці біля бібліотеки. Пропонуємо бажаючим разом створити малюнок на асфальті за темою заходу. Після повернення до бібліотеки до створення малюнку долучаються інші бажаючі. На завершення найактивнішим учасникам вручаємо сувеніри.

Учасники заходу: бібліотекарі та читачі бібліотеки.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар