RSS Коментарі

Топ-10 перлин рідної країни

18.09.2015 Виставки Оксана Володимирівна

Щороку зростає кількість українців, які, замість їздити за кордон, воліють подорожувати по рідних краях. Дійсно, відвідавши той чи інший куточок батьківщини, можна зробити для себе великі відкриття. А щоб не їхати «наосліп», бібліотечні спеціалісти філії бібліотеки пропонують вашій увазі виставку-подорож «Топ-10 перлин рідної країни».
Розділ експозиції «Маршрути на будь-який смак» адресований тим, хто хотів би ближче познайомитися з Україною, доторкнутися до багатств цього краю та відвідати його цікаві місцини, які вражають, захоплюють, причаровують.
Розділ «Нездоланні твердині» розповідає про сакральні пам’ятки будівництва та архітектури на території нашої країни. Це дивовижні фортеці, стародавні палаци та замки, храми та монастирі.
Подорожуючи розділом «Місцями заповідної краси», ви зможете ознайомитися з місцями, які потребують дбайливого ставлення до себе. Це тендітні та вразливі парки, заповідники, озера, грандіозні водоспади, таємничі печери.
Не залишилася обабіч красива, вабляча і загадкова Вінниччина. Її археологічні, архітектурні, природничі пам’ятки, духовні святині представлені у розділі «Подорожуємо Вінниччиною».
Познайомившись з матеріалами та фотографіями, що демонструються на виставці, ви зрозумієте, наскільки красива наша країна.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар