RSS Коментарі

“Теплі історії” в бібліотеці

20.03.2017 Заходи Оксана Володимирівна

P1130312.JPGСерія “Теплі історії” народилася завдяки творчому тандему письменниці, перекладачки й викладачки Надійки Гербіш і видавця Дмитра Кириченка. Виданнями “Теплі історії до кави” і “Теплі історії до шоколаду” вдалося відповісти на внутрішню потребу читача в оптимізмі, затишку, душевному теплі.
Герої цих історій – прості жителі звичайних містечок, загублені, знайдені, закохані, замислені, умільці надихати й такі, що за клапоть натхнення готові поділитися останньою філіжанкою кави – хоча, що тут казати, вони готові ділитися своєю кавою й просто так. Вони щирі й справжні: пестять своїх котів, їздять на велосипедах, приймають гостей, печуть пиріжки й відсилають листівки, слухають вуличних музикантів і малюють маршрути на поторсаних картах.
Працівники бібліотеки спільно з учнями школи-ліцею №7 під час літературної кав’ярні «Теплі історії в бібліотеці» поринули в щирі та справжні народні історії. Захід захопив присутніх пошуками себе, магічною силою життєствердних людських почуттів, побудови взаємовідносин та завершився натхненними власними історіями.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар