RSS Коментарі

Сміх – чудова штука – і мистецтво, і наука

01.04.2016 Заходи Оксана Володимирівна

      Сміх – це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя.                                                                                                                    В. Гюго

В одних країнах 1 квітня називають Днем сміху, в інших – Днем дурня. Принаймні, так вважають в Англії і США, а в Шотландії – «Днем зозулі», в Японії – «Днем ляльки», і зовсім вже неделікатно називають своє першоквітневе свято жартів в Італії – «День дурня». Його цілком можна віднести до міжнародних, оскільки він з однаковим успіхом відзначається і в Україні, і в Німеччині, і в Англії, і у Франції, і в Скандинавії, і навіть на Сході. В Україні ж – це «День сміху». В цей день кожен не проти пожартувати над оточуючими, ніхто не застрахований від розіграшів і навіть найсерйозніші мимоволі посміхаються. І ми також вирішили трошки пожартувати.
Вінницька обласна бібліотека для юнацтва спільно з Вінницьким коледжем будівництва і архітектури КНУБА та Вінницькою дитячою школою мистецтв «Вишенька» завітали до обласного центу соціальної реабілітації дітей-інвалідів «Промінь». Діти реабілітаційного центру читали найрізноманітніші твори вінницьких митців гумору, студенти коледжу будівництва і архітектури виготовили медалі-смайлики, якими нагороджували кожного виступаючого. Також чудовою цікавинкою для дітей був аква-грим, яким студенти щедро розмальовували кожного бажаючого. Учні школи мистецтв подарували гарний настрій та чудові вокально-інструментальні номери. На святі також була представлена виставка гумористичної літератури. Захід пройшов «на одному подиху». Діти були веселі та щасливі, організатори – задоволені своєю роботою. Такі заходи вносять іскринку радості в буденні будні вихованців реабілітаційного центру.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар