RSS Коментарі

Будь в тренді! Читай вінницьке!

29.11.2016 Заходи Оксана Володимирівна

P1120927.JPG

Наприкінці листопада в читальному залі бібліотеки відбулося чергове засідання літературно-мистецької світлиці «Подільська криниця» – вечір-автограф «Будь в тренді! Читай вінницьке!». На заході відбулася презентація книги вінницького поета Леоніда Борозєнцева «Монгольф’єри». Слухачі – студенти Вінницького коледжу будівництва і архітектури КНУБА, вінницькі поети та поціновувачі сучасної поезії, які мали нагоду ознайомитися з творчістю Л. Борозєнцева.

Книга Леоніда Борозєнцева «Монгольф’єри» – це вірші різних років, різних доль, що склалися в чотири часових зрізи, чотири взаємодіючі стихії, подані з чотирьох різних точок відліку. Книга цікава читачеві, що шукає лінії зіткнення із сучасною поезією: досвідом традиції і його подоланням, рубіжністю і мінливістю, відкритістю і багатошаровістю.

В фарби поетичного слова Л. Борозєнцева органічно впліталися фотороботи з циклу «Тіні маленьких людей» вінницького фотохудожника, члена Національної спілки фотохудожників України Вадима Козловського. Гра тіні і світла чорно-білих фотографій митця дозволила гостям здійснити захоплюючу подорож по Вінниці, вдивитися в обличчя містян, усвідомити красу нашого міста.

На заході Вінницька молодіжна громадська організація «Ноктюрн» презентувала Вінницю-художню міськими скетчами художника, музиканта, поета Володимира Шарка.

 

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар