RSS Коментарі

Наша рідна земля Україною зветься

13.05.2019 Події Оксана Володимирівна

P1190899
Обласний конкурс молодіжної творчості «Наша рідна земля Україною зветься», що стартував на початку весни, вийшов на свою фінішну пряму. Це своєрідне змагання неординарно мислячих творчих особистостей на кращу власну літературну роботу патріотичного спрямування і чергова можливість заявити про свій талант, розкрити крила для високого творчого злету.
15 травня 2019 року о 10-00 год. в читальному залі Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва відбулася офіційна церемонія нагородження переможців конкурсу, головною метою якого стала підтримка творчих здібностей учнівської, студентської та працюючої молоді, залучення її до творчої літературної діяльності та участі в культурному житті регіону.
В конкурсі взяли участь 72 учасника з міст Вінниці та Могилів-Подільського, 20 районів та 3 об’єднаних територіальних громад (ОТГ) області, які надіслали на розгляд журі з числа знаних письменників, журналістів, бібліотечних фахівців власні поетичні та прозові твори, написані українською мовою.
Переможцями журі визнало 19 дівчат та юнаків з різних регіонів Вінницької області у трьох номінаціях – «Поезія», «Проза» та «Поезія з відеопрочитанням».
Цей літературний конкурс неординарно мислячих творчих особистостей отримав підтримку фонду Володимира Продивуса, презентувавши присутнім подарункове видання “Щоденника” Тараса Шевченка. Маємо також надію на підтримку тих, хто прагне творити, з боку спонсорів, літературознавців, мас-медіа та зацікавлених осіб.

P1190899

P1190866

P1190817

P1190777

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар