RSS Коментарі

Герої серед нас

23.11.2015 Заходи Оксана Володимирівна

Цьогоріч 21 листопада Україна вдруге відзначає День Гідності та Свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції – наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Віддаючи належне шанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004-го року і в листопаді 2013 – лютому 2014 р.р. стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів Української держави, працівники міської бібліотеки-філії №8 запросили до себе на зустріч учасників бойових дій – військовослужбовців Повітряних Сил Збройних Сил України. З болем в очах розповідали учням школи-гімназії №6 про те, що пержили вони за час, проведений в зоні АТО, ділилися спогадами і власним прикладом показали, що не лише на словах можна любити Батьківщину, але й необхідно доводити це вчинками.

Під час зустрічі працівники обласної бібліотеки для юнацтва презентували присутнім книгу-реквієм “Небесна сотня” та підготовлену бібліотечними фахіцями інформаційну довідку “З когорти “Небесної сотні”, де розповідається про велику самопожертву справжніх героїв-патріотів, які ціною власного життя вибороли для нас свободу і незалежність.

На зустрічі звучали патріотичні пісні. Для гостей заходу та усіх присутніх у подарунок прозвучала інструментальна композиція у виконанні учениці школи мистецтв “Вишенька” Софії Яковишенко, батько якої учасник АТО і нині захищає східні рубежі України.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар