RSS Коментарі

Поділля в добу НЕПу

03.12.2021 Заходи Оксана Володимирівна

DSC009447 жовтня 2021 року у читальному залі Вінницької обласної бібліотеки для юнацтва відбулася історична година “Поділля в добу НЕПу” з циклу “Історики розповідають”. Основною метою цього проекту є популяризація важливих сторінок регіональної історико-культурної спадщини в рамках національно-патріотичного виховання учнівсько-студентської молоді.

Послухати лекцію кандидата історичних наук, доцента ВДПУ ім. Коцюбинського Войнаровського А.В. та голови ГО “Подільська спадщина”, кандидата історичних наук, професора Кравченко П.М. завітали учні вищого професійного училища сфери послуг.

Лектори презентували учнівській молоді фільм власного виробництва “Поділля в добу НЕПу”. Цей навчально-просвітницький фільм складається з 7 серій, в яких висвітлюються особливості перебігу на територіїї нашого краю політичних, культурних, религійних, соціальних процесів у добу НЕПУ. Активне спілкування присутніх з авторами фільму стало підсумком зустрічі та спонукало молодь до глибшого пізнання історії рідного краю.

DSC00934

 

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар