RSS Коментарі

Вітаємо переможців конкурсу плакатів “Майбутнє планети в наших руках!”

31.03.2022 Конкурси Оксана Володимирівна

Ось і підведено підсумки Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках!», основним завданням якого стала промоція заходів у сфері охорони навколишнього середовища, утвердження екоцінностей та поваги підростаючого покоління до планети Земля і своєї Батьківщини, стимулювання пізнавальної активності та творчих здібностей дітей та юнацтва. Проведення Конкурсу відбулося за сприяння Вінницька міська молодіжна громадська організація “Ноктюрн”.

Опрацьовуючи кожну роботу, нас переповнювала гордість за небайдужість дітей до пізнання нового про довкілля, його збереження. Можливо завдяки такому конкурсу діти в майбутньому оберуть професію еколога, дбайливо доглядатимуть та охоронятимуть навколишнє середовище.

Хочемо висловити слова подяки усім учасникам конкурсу. Ви неймовірно талановиті! Ваші роботи наповнені глибоким розумінням теми, турботою про рідну землю і нашу планету. Кожен з вас зробив цей конкурс справжнім святом витвору мистецтва в умовах пандемії коронавірусу та військової агресії Російської Федерації проти України.

З радістю оголошуємо імена переможців:

Старша вікова категорія:

І місце – Галамбіца Лілія, учениця 10 кл. Вінницького ліцею №7 ім. Олександра Сухомовського

ІІ місце – Хауляк Ірина, учениця 10 кл. с. Тростянчик Тростянецької селищної ТГ Гайсинського району

ІІІ місце – розділили Яворська Галина, учениця 11 кл. с. Новоживотів Оратівської ТГ Вінницького району та Ревізор Валерія, учениця 7 кл. с. Ілляшівка Тростянецької селищної ТГ Гайсинського району

Молодша вікова категорія:

І місце – Ткачук Василіса, учениця 3 кл. с. Оляниця Тростянецької селищної ТГ Гайсинського району

ІІ місце – Кузьменко Марія, учениця 4 кл. с. Тростянчик Тростянецької селищної ТГ Гайсинського району

ІІІ місце – Гудима Аліна, учениця 2 кл. Вінницької ЗОШ І-ІІІ ст. №11 ВМР.

Сподіваємось, що ваші здібності і талант стануть запорукою гарних справ у подальшому! Бажаємо успіхів у навчанні, відчуття щастя, тепла і захищеності, нових перемог на творчій ниві!

 

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар