RSS Коментарі

Результати обласного online-конкурсу краєзнавчих відеороликів «Яскраві пазли Вінницького краю»

27.09.2023 Конкурси Оксана Володимирівна

Обласний online-конкурс краєзнавчих відеороликів «Яскраві пазли Вінницького краю» вийшов на свою фінішну пряму. Його учасники мали змогу гучно заявити про свої здібності, талант, продемонструвати власні доробки в творчому змаганні молоді зі створення відеороликів, що знайомлять нас з неймовірно багатою культурною спадщиною рідного краю, історичними подіями та фактами, що відбувалися та території громади в певний період її розвитку та відтворюють усталені звичаї і обряди свого регіону. До цього своєрідного змагання долучилися учасники з Чернівецької, Літинської, Мурованокуриловецької, Липовецької, Крижопільської, Гайсинської, Райгородської, Хмільницької, Калинівської, Оратівської, Іллінецької, Чечельницької, Бершадської, Вороновицької ТГ. Серед представлених для оцінювання 21 робіт за рішенням журі переможцями визнано:

1 місце – учасники фото-відео студії КЗ  «Будинок культури» Хмільницької міської ради (керівник – Пясецький Олександр Миколайович), м. Хмільник Хмільницького району

2 місце Головня Софія, м. Хмільник Хмільницького району

3 місце розділили Юрченко Анастасія з м. Липовець Вінницького району та Сіряк Людмила з с. Лопатинка Оратівської ТГ Вінницького району.

Вітаємо їх з перемогою, а учасникам, які не вибороли призові місця, хочемо порадити: «Не здавайтесь! Ніколи! Вірте в свої сили і ваш зірковий час обов’язково настане!».

До вашої уваги відопредставлення робіт переможців Конкурсу. https://www.facebook.com/vinobu.vn.ua/videos/977443566675814

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар