RSS Коментарі

Єднаймось через слово Кобзаря

14.02.2024 Заходи Оксана Володимирівна

На відзначення 210-річчя від дня народження великого поета, генія української літератури Тараса Григоровича Шевченка оголошуємо обласну акцію «Єднаймось через слово Кобзаря», метою якої є вшанування пам’яті видатного художника слова, патріота України Тараса Шевченка, розкриття глибини поезії Кобзаря, формування культури мовлення через красу й багатство рідної мови, навчання сприймати зміст поезії на слух та об’єднання людей різного віку і статусу завдяки творам Шевченка.

Зарошуємо до участі в акції користувачів та працівників бібліотек усіх територіальних громад Вінниччини. Для цього до 9 березня 2024 р. поділіться в будь-який оригінальний спосіб улюбленими рядками Кобзаря (до прикладу, зачитайте напам’ять або з книги Т.Шевченка рядки з його творів, використовуючи різноманітні креативні ідеї, театральний, художній інвентар чи музичний супровід).

Вікова категорія учасників необмежена.

Місце локації за Вашим вибором.

Обов’язково опублікуйте відео на бібліотечній чи власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук використовуючи хештег: #єднаймось_через_слово_Кобзаря.

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар