RSS Коментарі

Підсумки обласного туру ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках»

01.04.2024 Конкурси Оксана Володимирівна

Підведено підсумки обласного туру ІІІ Всеукраїнського екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках», метою якого стало привернення уваги до проблем знищення природи України в результаті війни, виховання у дітей бережливого ставлення до природи та навколишнього середовища, розкриття у їхній творчості прагнення до відновлення і збереження природних ресурсів у світі та в Україні зокрема.

До обласного оргкомітету надійшло 108 конкурсних робіт з Вінницької, Барської, Гайсинської, Калинівської, Ямпільської, Погребищенської, Турбівської, Липовецької, Могилів-Подільської, Агрономічної, Крижопільської, Гніванської, Джуринської, Томашпільської, Райгородської, Немирівської територіальних громад Вінницької області, які оцінювалися художніми експертами – науковими співробітниками та керівництвом Вінницького обласного художнього музею та провідними фахівцями обласного методичного центру по роботі з дітьми та юнацтвом.

Найактивнішими стали учасники з Барської, Погребищенської, Липовецької, Немирівської, Могилів-Подільської, Крижопільської, Гайсинської та Джуринської ТГ.

За підсумками роботи обласного журі грамотами Вінницької обласної бібліотеки для дітей та юнацтва ім. Івана Франка відзначено 13 конкурсних робіт, які направлено для подальшого оцінювання до Організаційного комітету в Національну бібліотеку України для дітей.

Враховуючи суму балів, які виставили усі члени журі, переможцями визнано:

Категорія дошкільники та читачі-учні 1-4 класів:

1 місце — Перестюк Анна, м. Гайсин Гайсинського району;

2 місце — Дацькова Дарія, с. Балки Барської ТГ Жмеринського району;

3 місце — Тисячна Катерина, м. Погребище Погребищенської міської ТГ Вінницького району.

Категорія читачі-учні 5-8 класів:

1 місце – Наконечна Анастасія, с. Гунька Немирівської міської ТГ Вінницького району;

2 місце – Носова Анастасія, м. Гайсин Гайсинського району;

3 місце розділили учасники:

Притула Софія, м. Липовець Липовецької ТГ

Вінницького району та Кідрук Ольга, с. Могилівка Гніванської міської ТГ Вінницького району.

Категорія читачі-учні 9-11 класів:

1 місце — розділили учасники: Донець Софія, с. Подільське Немирівської міської ТГ Вінницького району та Ткачук Лілія, с. Мухівці Немирівської міської ТГ Вінницького району;

2 місце — розділили учасники: Кочер Валерія, м. Могилів-Подільський Могилів-Подільського району та Ужицька Ілона, м. Могилів-Подільський Могилів-Подільського району;

3 місце — розділили учасники: Мачушенко Анастасія, м. Немирів Немирівської міської ТГ Вінницького району та Дмитренко Павло, смт. Крижопіль Крижопільської селищної ТГ Тульчинського району.

Вітаємо призерів обласного етапу конкурсу і дякуємо усім за участь! Кожен з вас зробив цей конкурс особливим!

Коментарів поки немає. Будь першим!

Залишити коментар